fb

Sähköauton lataus kauppakeskuksille

Latauspiste kauppakeskukseen tai tavarataloon

Automarketteja mainostettiin aikanaan ihmisten toreina, sillä saman katon alta löytyi suutari, parturi, ravintola ja posti. Nyt listaan lisätään latauspiste. Sähköauton lataaminen on välttämättömyys, jonka hoituminen helposti kaupassa tai kauppakeskuksessa asioinnin yhteydessä tuntuu ylellisyydeltä. Kaupan tai kauppakeskuksen yhteyteen asennettu latauspiste helpottaa asiakkaiden arkea. 

 

Latauspisteisiin investointi kannattaa, sillä sähköautoa kauppakeskuksen latauspisteellä lataava asiakas viettää liikkeissä enemmän aikaa. Latauspiste kauppakeskuksessa lisää asiakastyytyväisyyttä ja vaikuttaa positiivisesti kassavirtaan. Plugit Cloud -hallintajärjestelmän avulla voidaan seurata kuluttajien käyttäytymistä sähköauton latauksen yhteydessä. Tätä informaatiota voi hyödyntää latauksen hinnoittelussa, mainonnassa ja erilaisissa kampanjoissa.

Plugit Finland

Latausratkaisuissamme otetaan aina huomioon, että useamman sähköauton lataaminen kauppakeskuksessa samaan aikaan on mahdollista. Tämän lisäksi ratkaisumme mahdollistaa lataajan tunnistautumisen, jonka avulla latauskulut voidaan ohjata suoraan latauslaitteen käyttäjälle.

 

Latauslaitteen ulkoasu voidaan suunnitella vastaamaan asiakkaan brändiä esimerkiksi väreillä ja logoilla. Latausratkaisu on myös skaalattavissa tarpeen mukaan, eli latauspisteitä voidaan lisätä olemassaolevaan latausratkaisuun.

Räätälöity ja skaalautuva latausratkaisu

Plugitin latausratkaisu voidaan räätälöidä täysin toiveiden mukaan sekä asentaa käyttövalmiina minne tahansa.


Latausratkaisumme sisältää kartoituksen, suunnittelun, asennukset ja ylläpitopalvelun. Latausratkaisussa voidaan huomioida sähköautojen lisäksi myös sähköbussit, sähkötaksit, sähköpakettiautot ja sähkökuorma-autot.

Sähköauton lataus Motonetissä

Lataamisen ylläpitopalvelut

Ylläpitopalvelun avulla huolehdimme latauspisteen etätuesta sekä latauslaitteen vaatimista päivityksistä. Palveluun sisältyy käyttäjäkohtainen lataustapahtumien veloitus henkilökohtaisen tunnistautumisen (RFID-tunniste tai mobiiliapplikaatio) avulla lataushinnoitteluun perustuen.

 

Ylläpitopalveluun sisältyvän laskutuspalvelun avulla huolehdimme ladatun energian veloituksesta käyttäjältä ja tilittää maksut sähköliittymän omistajalle sovituin aikavälein (kiinteistön sähköliittymän omistaja päättää ladattavan energian hinnoittelun Plugit Finlandille). Omien henkilökohtaisten lataustapahtumien seuranta tapahtuu Plugit App – puhelinsovelluksen kautta.

 

Akuuteissa asioissa asiakaspalvelumme palvelee henkilökohtaisesti 24/7 suomeksi ja englanniksi. Asiakaspalvelumme voi tehdä esimerkiksi latauksen aloituksen ja lopetuksen, irrottaa latauskaapelin lukituksen latauslaitteesta tai uudelleenkäynnistäälaitteen.

Lue referenssimme

Lue latausratkaisuista, joita olemme toteuttaneet kauppojen, kauppakeskusten ja tavaratalojen yhteyteen.

Kiinnostuitko latausratkaisusta kauppakeskuksen tai tavaratalon yhteyteen?

Onko sinulla tarve sähköautojen latausratkaisulle kauppakeskuksen, tavaratalon tai hotellin yhteyteen?

 

Ota meihin yhteyttä täyttämällä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Ota yhteyttä

Tietosuoja(Pakollinen)

Ota yhteyttä

SOITA MEILLE

0207 350 330

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

Asiani koskee*
Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.