fb
Plugit asensi hotelliasiakkaille tarkoitetun kaksipaikkaisen 22 kW:n latauspisteen Original Sokos Hotel Ilveksen parkkihalliin Tampereelle vuonna 2017. Vuonna 2019 latauspaikkojen määrää päätettiin kasvattaa viiteen. 

Hotelliasiakkaat pyysivät, Plugit toimitti

Asiakkaiden taholta oli tullut jonkin verran tiedusteluja hotellikiinteistön latausmahdollisuuksista, joten ketjuohjauksen suositusten mukaan Plugit kutsuttiin paikalle tekemään kartoituskäynti. Järjestelmä ei vaatinut isoja muutoksia, ja riittävän kartoituksen ansiosta latauslaitteiden asennus sujui nopeasti sovittuihin parkkiruutuihin. 

Projekti eteni tiiviissä yhteistyössä Plugitin kanssa. Palveluprosessia voisi kuvata kokonaisvaltaiseksi, sillä jopa latauspisteen ulkoasu räätälöitiin logoa ja värejä myöten sellaiseksi, että sen tunnistaa helposti Hotelli Ilveksen latauspisteeksi, kertoo hotellipäällikkö Kati Vihma

Plugit auttoi myös latausopasteiden, ohjeiden ja muun informaation laadinnassa. Hotellin henkilökunnalle annettiin koulutus helppokäyttöisiksi miellettyihin latauslaitteisiin. 

Kun asiakas ajaa latauspisteelle, hän kytkee kaapelin normaalisti autoon ja sitten hotellin vastaanotosta käynnistetään asiakkaan ilmoittama latauslaite ja viiden euron kertaveloitus lataamisesta lisätään huonelaskuun. Premium S-card -jäsenkortin omistajille lataus on maksuton, Vihma kertoo laskutuskäytännöstä. 

Plugit Sokos Hotel Ilves 2

Yleensä hotelliasiakkaat lataavat autojaan yön yli ja matka jatkuu akut ladattuina aamulla. Ongelmatilanteissa lataajan apuna on hotellihenkilökunnan lisäksi Plugitin päivystävä asiakaspalvelu, jonka yhteystiedot löytyvät latauspisteestä.  

Latauspiste vaikuttaa jopa hotellin valintaan

Sähköautojen yleistyessä kahdelle latauspaikalle alkoi muodostua jonoa, joten latauskapasiteettia päätettiin kasvattaa. 

Ensimmäisten latauslaitteiden asennuksessa jätettiin varaus useammalle tulevaisuutta ja kysynnän kasvua ajatellen. Määrää kasvatettaessa päädyimme kuitenkin siirtämään kaikki latauspaikat yhdelle yhtenäiselle seinälle. Tämäkin muutos sujui ongelmitta.  

Latauspisteestä on tullut asiakkailta hyvää palautetta, ja moni ladattavan auton omistaja on jopa ilmoittanut valitsevansa majoituspaikkansa latausmahdollisuuksien perusteella.

Latauspisteiden asennus on tuonut selvää lisäarvoa liiketoiminnalle ja totta kai tällä alalla on aina mukava sanoa asiakkaalle että ”kyllä onnistuu”, Vihma naurahtaa. 

Myös S-ryhmän suuntaan on lähtenyt pelkästään positiivista palautetta Plugitista sekä sähköautojen lataamisesta. 

Meille on erityisen tärkeää toimintavarmuus ja helppokäyttöisyys, joten Plugit on osoittautunut oivalliseksi yhteistyökumppaniksi. 

Latausasioissa auttaa:

Ota yhteyttä!

Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä

SOITA MEILLE

0207 350 330

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.