fb

Kiinteistökartoituksessa varmistetaan kohteiden sähkötekninen valmius sekä mahdolliset rajoitteet sähköautojen lataamiselle. Se antaa kiinteistön isännöitsijälle ja hallitukselle tarpeellisen pohjatiedon sekä kustannusarvion kiinteistöön vaadittavista muutostöistä sähköautojen lataamisen mahdollistamiseksi.

Olemme toteuttaneet erilaisia ratkaisuja asunto-osakeyhtiöille. Asiakas valitsee energian mittaus- ja veloitustavan. Latauslaitteina voidaan käyttää ns. älykkäitä laitteita, jolloin käyttäjä aloittaa lataamisen tunnistautumalla, ja kustannukset voidaan veloittaa suoraan asukkaalta esimerkiksi kerran kuukaudessa. Toinen vaihtoehto on, että latauslaitteen yhteyteen asennetaan energiamittari ja huoltomies käy tarkistamassa lukemat ja isännöitsijä laskuttaa kulutetun energian. Molemmissa tapauksissa energian kulutus kohdentuu sille asukkaalle, joka autoaan lataa.

Kun tällaista muutostyötä ollaan tekemässä, kannattaa huolehtia siitä, että valmius lataamiseen tehdään kaikille, jotta asukkaiden yhdenvertaisuus toteutuu.

Toimitamme latausjärjestelmät markkinoiden kattavimmalla kokemuksella ja tarjoamalla. Ylläpitovastuut sovitaan asiakaskohtaisesti ja 2 vuoden laitetakuumme kattaa myös tarvittavat asennustyöt.

Ota yhteyttä!

Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä

SOITA MEILLE

0207 350 330

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.