fb

Miksi ladattavaa hybridiautoa kannattaa ladata?

Ladattavan hybridiauton ominaisuudet tulevat täysimääräisesti esille, kun autoa muistetaan ladata.

Ladattavissa hybridiautoissa on sekä sähkö- että polttomoottori. Auton parhaiden ominaisuuksien esille tuomiseksi ladattavaa hybridiautoa täytyy ladata. Alla on muutamia mietintöjä, miksi auton lataaminen päivittäin on erittäin suositeltavaa.

Taloudellisuus – selvää säästöä

Ladattavan hybridin suurin etu on varmasti ajamisen edullisuus. Sähkölla ajaminen on selvästi edullisempaa verrattuna bensiini- tai dieselajoon. Sähköllä ajamisen kustannukset ovat vain noin 2 € / 100 kilometriä, joten lataamalla ladattavaa hybridiautoa säästää selvää rahaa.

Ladattavien hybridiautojen toimintamatkat sähköllä riittävät melko hyvin kattamaan päivittäiset ajotarpeet suurella osalla ihmisistä. Auton keskikulutus saadaan laskemaan, kun sähköä hyödynnetään mahdollisimman täysimääräisesti. Hybridiauto tulee sitä edullisemmaksi, mitä enemmän sähköllä ajetaan.

Ominaisuudet – auton parhaat puolet esille

Ladattavissa hybridiautoissa on sekä sähkö- että polttomoottori. Autot ovat älykkäitä ja haluttaessa ne osaavat itse määritellä, millä voimanlähteellä on paras ajaa eri tilanteissa. Tämä vaikuttaa myös suoraan auton kulutuksesta saataviin säästöihin.

Automallista riippuen molemmat moottorit saattavat liikuttaa autoa yhtä aikaa, jolloin esimerkiksi auton kiihtyvyys on parhaimmillaan, kun molemmat moottorit ovat käytössä.

Sahkoauton lataus oppaat

Oppaat sähköauton lataamiseen

Lue, mitä kannattaa huomioida taloyhtiössä, kotona tai yrityksessä ja miten hanke etenee.

Mukavuus – huoltoaseman sijaan hybridiauton lataus onnistuu kotona

Kiinteästi asennettava kotilatauslaite takaa auton turvallisen, helpon ja nopean lataamisen. Sähköautoilijan lähihuoltoasema siirtyy siten kotiin. Erilliset huoltoasemakäynnit vähenevät suuresti.

Ympäristöystävällisyys – huomioi muut

Ladattavan hybridiauton lataaminen edesauttaa myös ympäristöä. Sähköllä ajaminen on äänetöntä, mikä vaikuttaa erityisesti melutasoihin. Myös taajama-alueella auton hiukkaspäästöt ovat huikeasti pienemmät sähköllä liikuttaessa.

Lue lisää sähköauton latauslaitteen hankinnasta.

Hybridiauto lataamassa kotipihassa
Ladattavan hybridiauton lataaminen kannattaa – se tuo säästöä ja käyttömukavuutta.

Etsitkö latausratkaisua?

Me Plugitilla emme toimita pelkästään yksittäisiä latauslaitteita, vaan rakennamme kestäviä latausratkaisuja kaikenkokoisiin tarpeisiin.

 

Latausjärjestelmissä otamme huomioon, että ne kestävät aikaa, käyttöä ja ovat skaalautuvia eli latauslaitteita voidaan tulevien vuosien aikana lisätä olemassaolevaan latausjärjestelmään.

Voit olla kiinnostunut myös näistä

Ota yhteyttä!

Asiani koskee*
Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lataa "Sähköauton latausjärjestelmä työpaikalle" -opas

Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä

SOITA MEILLE

0207 350 330

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

Asiani koskee*
Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.