fb

Latausratkaisut taloyhtiöön

Sähköautojen yleistyessä ovat ne yhä tutumpi näky myös taloyhtiöiden parkkipaikoilla. Merkittävää taloyhtiöiden osalta on, että tavallisesta pistorasiasta tai lämmitystolpasta autoja ei kuitenkaan ole syytä ladata.

 

Ajoneuvon lataamiseen löytyy lataamiseen suunnitellut ja tarkoitetut laitteet. Perinteisestä pistorasiasta lataamiseen liittyy merkittäviä riskejä sekä hallinnollisia haasteita.

Tee nettikartoitus, jonka avulla opastamme sinua siinä, minkälaiset asiat vaikuttavat latausratkaisuun. Nettikartoituksen tekeminen ei sido sinua mihinkään.

Latausjärjestelmä nostaa taloyhtiön arvoa

Ladattavien ajoneuvojen lataamiseen tarkoitettu latauslaite on turvallinen ja mahdollistaa mm. käyttäjän tunnistamisen ja sitä kautta myös käytönkustannusten kohdistamisen. Lisäksi älykkään latauspisteen kuormitus on hallittavissa niin, että kiinteistön muiden toimilaitteiden käyttö ei häiriinny.

 

Yhä useammin taloyhtiöissä päädytään älykkäisiin latauslaitteisiin ja näiden muodostamaan latausjärjestelmään.

 

Latausjärjestelmän asentaminen on aina kiinteistön arvoa nostava investointi. Lisäksi ARA tukee latauslaitteiden hankintaa jopa 50 prosentilla toteutuneista kustannuksista.

Schneider 01

Kattava ylläpitopalvelu

Taloyhtiön hallinnollista ja ylläpidollista työtä helpottamaan Plugit tarjoaa ylläpitopalveluita, joilla mahdollistetaan 24/7 etähallinta sekä latauspisteiden käytön laskuttaminen suoraan käyttäjiltä.

 

Järjestelmän laatu sekä älykkäät kuormanhallintaratkaisut ovat luotettavan ja turvallisen latausratkaisun kulmakivet.

 

Haluatko kuulla lisää latausratkaisuista? Ota meihin yhteyttä, me autamme.

ensto autoilija 1024x683 1

Kutsu asiantuntija
yhtiökokoukseen

Latauspisteiden asennus taloyhtiön autopaikoille kannattaa aina aloittaa kartoitusvaiheella. Latauspisteiden määrä määritellään aina kunkin kohteen tarpeen mukaan. Tutustumme taloyhtiöösi ja neuvomme sinulle sopivassa ratkaisussa.

Palvelumme toimii näin:

Kartoitus

Tarpeesta riippuen on yhtiön syytä aloittaa kartoituksella. Kartoituksessa selvitetään lataustarpeet, kohteen sähkötekniset resurssit ja eri toteutustavat. Se antaa tarvittavat lähtötiedot hankkeen aloittamiselle.

Suunnitelma ja tarjous

Suoritetun kartoituksen pohjalta tehdään yhtiölle yhteenveto, suunnitelma sekä kustannuslaskelma. Toimimme yhtiön asiantuntijakumppanina eri ratkaisuja vertailtaessa.

Päätös ja toteutus

Taloyhtiössä kannattaa kiinnittää huomiota eri osapuolten vastuihin ja muihin hallinnollisiin tekijöihin. Kun nämä ovat kunnossa, tehdään toteutuksesta päätös. Toimitamme järjestelmän asennettuna avaimet käteen -mallilla tai sitten osatoimituksena. Te päätätte.

Ylläpitopalvelut

Taloyhtiössä kannattaa kiinnittää huomiota eri osapuolten vastuihin ja muihin hallinnollisiin tekijöihin. Kun nämä ovat kunnossa, tehdään toteutuksesta päätös. Toimitamme järjestelmän asennettuna avaimet käteen -mallilla tai sitten osatoimituksena. Te päätätte.

Käytön tuki ja kattava takuu

Kaikilla toimittamillamme laitteilla on On-Site -takuu. Taustajärjestelmä mahdollistaa lataajille etäasiakaspalvelun mahdollisissa ongelmatilanteissa, ja toimii vuorokauden ympäri 24/7.

turvallisuus

Turvallisuus

Ladataan tarkoituksenmukaisilla laitteilla

etahallinta

Etähallinta

Mahdolliset ongelmat, kuten lataushäiriöt voidaan ratkaista etänä

maksaminen

Maksaminen

Jokainen asukas maksaa käyttämästään sähköstä

tunnistautuminen

Tunnistaminen

Laite tunnistaa kuka lataa ja kuinka paljon

kuorman hallinta

Kuorman hallinta

Rakentuu tarpeiden ympärille ja saadaan aikaan osakkeiden yhdenvertaisuus, kustannustehokkuus ja pidennettyä latausjärjestelmän elinkaarta

Lue lisää

Ota yhteyttä

daniel azoulay
DANIEL AZOULAY
Ratkaisumyynti, myyntiryhmän päällikkö
+358 (0)50 344 9857
Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä

SOITA MEILLE

0207 350 330

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.