fb

Latausratkaisut taloyhtiöön

Sähköautojen yleistyessä ovat ne yhä tutumpi näky myös taloyhtiöiden parkkipaikoilla. Merkittävää taloyhtiöiden osalta on, että tavallisesta pistorasiasta tai lämmitystolpasta autoja ei kuitenkaan ole syytä ladata.

 

Ajoneuvon lataamiseen löytyy lataamiseen suunnitellut ja tarkoitetut laitteet. Perinteisestä pistorasiasta lataamiseen liittyy merkittäviä riskejä sekä hallinnollisia haasteita.

Tee nettikartoitus, jonka avulla opastamme sinua siinä, minkälaiset asiat vaikuttavat latausratkaisuun. Nettikartoituksen tekeminen ei sido sinua mihinkään.

Latausjärjestelmä nostaa taloyhtiön arvoa

Ladattavien ajoneuvojen lataamiseen tarkoitettu latauslaite on turvallinen ja mahdollistaa mm. käyttäjän tunnistamisen ja sitä kautta myös käytönkustannusten kohdistamisen. Lisäksi älykkään latauspisteen kuormitus on hallittavissa niin, että kiinteistön muiden toimilaitteiden käyttö ei häiriinny.

 

Yhä useammin taloyhtiöissä päädytään älykkäisiin latauslaitteisiin ja näiden muodostamaan latausjärjestelmään.

 

Latausjärjestelmän asentaminen on aina kiinteistön arvoa nostava investointi. Lisäksi ARA tukee latauslaitteiden hankintaa jopa 50 prosentilla toteutuneista kustannuksista.

Kattava ylläpitopalvelu

Taloyhtiön hallinnollista ja ylläpidollista työtä helpottamaan tarjoamme ylläpitopalveluita, joilla mahdollistetaan 24/7 etähallinta sekä latauspisteiden käytön laskuttaminen suoraan käyttäjiltä.

 

Järjestelmän laatu sekä älykkäät kuormanhallintaratkaisut ovat luotettavan ja turvallisen latausratkaisun kulmakivet.

 

 

 

5
Nayttokuva 2022 1 20 kello 15.41.40

Kun tunnistaudut latauslaitteelle, maksat vain omista latauksistasi

Taustapalvelun eli PlugitCloudin avulla onnistuu latauskulujen kohdistaminen ja laskuttaminen suoraan käyttäjältä. Tunnistautuminen tapahtuu PlugitCloud sovelluksen tai latausavaimen (tagin) avulla. PlugitCloudiin siis rekisteröidytään, jonka jälkeen saat latauslaitteellesi latausoikeuden – se siis tunnistaa sinut. Näin ohjaamme latauskulut lataajalle, jolloin naapurin latauksista ei tarvitse maksaa. PlugitCloudin avulla hoituu myös työsuhdeautoilijan tunnistaminen, sekä latauskulujen ohjaaminen työnantajalle. 

Plugit Finland myynti

Kutsu asiantuntija
yhtiökokoukseen

Latauspisteiden asennus taloyhtiön autopaikoille kannattaa aina aloittaa kartoituksella. Latauspisteiden määrä määritellään aina kunkin kohteen tarpeen mukaan. Kartoituksella tutustumme taloyhtiöösi ja annamme vaihtoehtoja latausratkaisuissa.  

Palvelumme toimii näin:

Kartoitus

Tarpeesta riippuen on yhtiön syytä aloittaa kartoituksella. Kartoituksessa selvitetään lataustarpeet, kohteen sähkötekniset resurssit ja eri toteutustavat. Se antaa tarvittavat lähtötiedot hankkeen aloittamiselle.

Suunnitelma ja tarjous

Suoritetun kartoituksen pohjalta tehdään yhtiölle yhteenveto, suunnitelma sekä kustannuslaskelma. Toimimme yhtiön asiantuntijakumppanina eri ratkaisuja vertailtaessa.

Päätös ja toteutus

Taloyhtiössä kannattaa kiinnittää huomiota eri osapuolten vastuihin ja muihin hallinnollisiin tekijöihin. Kun nämä ovat kunnossa, tehdään toteutuksesta päätös. Toimitamme järjestelmän asennettuna avaimet käteen -mallilla tai sitten osatoimituksena. Te päätätte.

Ylläpitopalvelut

Taloyhtiössä kannattaa kiinnittää huomiota eri osapuolten vastuihin ja muihin hallinnollisiin tekijöihin. Kun nämä ovat kunnossa, tehdään toteutuksesta päätös. Toimitamme järjestelmän asennettuna avaimet käteen -mallilla tai sitten osatoimituksena. Te päätätte.

Käytön tuki ja kattava takuu

Kaikilla toimittamillamme laitteilla on On-Site -takuu. Taustajärjestelmä mahdollistaa lataajille etäasiakaspalvelun mahdollisissa ongelmatilanteissa, ja toimii vuorokauden ympäri 24/7.

turvallisuus

Turvallisuus

Sähköautoja ladataan niihin tarkoitetuilla latauslaitteilla

etahallinta

Etähallinta

Mahdolliset pulmat, kuten lataushäiriöt voidaan ratkaista etänä 24/7 asiakaspalvelun avulla

maksaminen

Maksaminen

Onnistuu helposti PlugitCloud -sovelluksen avulla

tunnistautuminen

Tunnistaminen

Tunnistetaan lataaja ja ohjataan latausmaksut käyttäjälle

kuorman hallinta

Kuorman hallinta

Rakentuu tarpeiden ympärille ja saadaan aikaan osakkeiden yhdenvertaisuus, kustannustehokkuus ja pidennettyä latausjärjestelmän elinkaarta

Lue lisää

Ota yhteyttä

daniel azoulay
DANIEL AZOULAY
Ratkaisumyynti, myyntiryhmän päällikkö
+358 50 344 9857
Asiani koskee*
Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä

SOITA MEILLE

0207 350 330

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

Asiani koskee*
Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.