fbpx

Aurinkoenergian ja sähköautojen latausjärjestelmien ykköset yhteistyöhön

Sähköautoilu sekä säästöt sähkönkulutuksessa kiinnostavat yrityksiä.  Niinpä Plugit tekee tiivistä yhteistyötä aurinkosähköalan johtavan toimijan, Solarigon, kanssa. Plugit tunnetaan älykkäistä sähköautojen latausjärjestelmistä ja Solarigo keskittyy yrityksille tarjottavaan aurinkosähkön tuotantoon.

Harvassa yrityksessä hankinnoista vastaava henkilö on asiantuntija aurinkosähköön tai sähköauton lataamiseen liittyvissä asioissa, niinpä yhden luukun periaate ja helppo hankintamalli säästää aikaa ja vaivaa. Kaupan päälle saa markkinoiden parhaat ratkaisut, kun yritys ottaa askeleen kohti energiaomavaraisuutta.

Sähköä ja synergiaa

Plugitin ja Solarigon tahoillaan käymissä myyntineuvotteluissa nousi usein esille, että sähköauton latausjärjestelmää harkitsevalla asiakkaalla oli kiinnostusta hankkia myös aurinkovoimala tai vastaavasti aurinkovoimalaan investoiva asiakas halusi mahdollistaa sähköautojen latauksen kiinteistössä.

”Solarigon kanssa käytyjen keskustelujen aikana tunnistimme toiminnassamme synergiaetujen lisäksi muitakin samankaltaisuuksia, joten tiettyjen toimintojen yhdistäminen palvelee molempien yritysten lisäksi myös asiakkaan etua”, Plugitin Mika Sandelin kertaa yhteistyön alkumetrejä.

Syntyi yhden luukun toimintamalli, jossa asiakas saa yhdellä kertaa aurinkosähköjärjestelmän ja sähköautojen latausjärjestelmän. Mutkattoman asennusprojektin lopputuloksena on päästöttömiä ajokilometrejä.

Palvelumalli yhdistää

Yhteistyötä tuki myös se, että molemmat yritykset pystyvät tarjoamaan ratkaisunsa palvelumallina, jossa asiakkaan ei tarvitse tehdä raskaita alkuinvestointeja, vaan aurinkovoimala ja sähköautojen latausjärjestelmä tuodaan tontille puhtaasti palveluna. Vaihtoehtoisesti yritys voi itse investoida laitteisiin ja hakea energiatukea aurinkovoimalalle ja ARA-tukea latausjärjestelmälle.

”Siinä missä Solarigo on ykkönen omalla toimialallaan, Plugit on Suomen kokenein asiantuntija sähköautojen lataamisessa. Oli tietyllä tapaa luonnollista että kaksi kärkipään toimijaa yhdistää voimansa”, Solarigon myyntipäällikkö Samuli Pohtola toteaa.

Yhteistyöstä hyviä kokemuksia

Solarigo on toiminut Tokmannin aurinkosähkökumppanina jo vuodesta 2016. Tokmannin katoille asennetuissa aurinkovoimaloissa syntyy jopa 7 % yhtiön omasta sähkönkulutuksesta. Plugit puolestaan huolehtii sähköautojen latausjärjestelmistä, jolloin Tokmannin myymälöissä asiakkaat pääsevät lataamaan sähköautojaan paikan päällä tuotetulla uusiutuvalla aurinkosähköllä.

”Tokmannin tavoitteena on olla oman toimintansa osalta hiilineutraali vuoden 2025 loppuun mennessä. Olemme iloisia siitä, että yhteistyökumppaneinamme on alojensa parhaat osaajat Solarigo ja Plugit, jotka tarjoavat Tokmannille vaivattoman tavan edistää oman toimintansa ympäristövastuullisuutta ”, yhteistyötä valottaa Tokmannin myymäläverkostosta ja konseptista vastaava johtaja Harri Koponen.

Lisätietoja:

Mika Sandelin / Plugit
mika.sandelin@plugit.fi
+358 40 061 5629

Samuli Pohtola / Solarigo
samuli.pohtola@solarigo.fi
+358 41 544 4810
www.solarigo.fi

Harri Koponen / Tokmanni
Harri.koponen@tokmanni.fi
www.tokmanni.fi

Ota yhteyttä

Asiani koskee*
Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Scroll to Top

SOITA MEILLE
0207 350 330

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

asiakaspalvelu@plugit.fi

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Oli mielessäsi pieni tai iso toive tai kysymys, jätä yhteystietosi ja me palaamme asiaan pikimmiten! Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Asiani koskee*
Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Plugit Caas - oppaan lataus

Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asiantuntijatapaamisen ajankohta

Nimi*
Ehdota meille sinulle sopivaa ajankohtaa, palaamme pian asiaan.
Tietosuoja*

Taloyhtiön lataustapakartoitus

Kartoituksen tilaaja*
Tietosuoja*

Lataa ”Sähköauton latausjärjestelmä työpaikalle” -opas

Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lataa ”Sähköauton lataus taloyhtiössä” -opas

Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lataa ”Sähköauton kotilataus” -opas

Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.