fb

Case: Latausratkaisu on tavoitteellinen vastuullisuusteko Orionilla

”Orionin autopolitiikan kulmakivet ovat kustannustehokkuus ja vastuullisuus”, toteaa Fleet Manager Tero Pietikäinen. Meillä on noin 200 työsuhdeautoa, joten ajotavalla voidaan vaikuttaa käyttökustannuksiin. Pietikäinen järjesti EcoDrive koulutuksen työntekijöille ja tämän ansiosta saatiin merkittäviä säästöjä polttoainekustannuksissa. ”Vastaavasti tarjoamalla vähäpäästöisiä autoja työsuhdeautoiksi vähennetään hiilidioksidipäästöjä”, hän jatkaa. Yrityksen tavoitteena on tiputtaa päästöjä vuosittain 5g/km vuoteen 2020 mennessä.

Yrityksellä on yksi täyssähköauto, ladattavia hybridejä sekä polttomoottoriautoja omassa fleetissään. Mielenkiinto ladattavia hybridejä kohtaan on noussut ja työntekijöillä onkin näitä autoja myös omassa käytössään. Orion haluaakin tarjota latauspisteitä Espoon toimipisteen parkkipaikalla sekä vieraille (2 paikkaa), että työntekijöille (12 paikkaa).

Sahkoauton lataus tyopaikalla opas

Sähköauton lataaminen työpaikalla -opas

Lue oppaasta, mitä kannattaa huomioida ja miten hanke etenee.

Työntekijöille varatut paikat ovatkin ahkerassa käytössä. Työntekijä tunnistautuu henkilökortilla latauslaitteessa, jolloin järjestelmään rekisteröityy tieto siitä, kuka lataa.

”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Plugitin kanssa. Ammattitaitoinen henkilökunta ja ystävällinen asiakaspalvelu on myös Orionin arvoja, joten edellytämme samanlaista asennetta myös yhteistyökumppaneiltamme”, toteaa Tero Pietikäinen.

Vastuullista autopolitiikkaa Orionilla
Työntekijöiden latauspisteet parkkipaikalla

Latausratkaisu työpaikallesi?

Me Plugitilla emme toimita pelkästään yksittäisiä latauslaitteita, vaan rakennamme kestäviä latausratkaisuja, kun useampi auto lataa saman aikaisesti.

Latausjärjestelmien on kestettävä aikaa, käyttöä ja oltava skaalautuvia eli latauslaitteita voidaan tulevien vuosien aikana lisätä olemassaolevaan latausjärjestelmään.

Voit olla kiinnostunut myös näistä

Ota yhteyttä!

Asiani koskee*
Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lataa "Sähköauton latausjärjestelmä työpaikalle" -opas

Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä

SOITA MEILLE

0207 350 330

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

Asiani koskee*
Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.