fb

Haemme tekijää sisältö- ja digimarkkinointiin!

Artikkeli julkaistu: 9.7.2021

Sijainti: Pirkkala, Helsinki

Haku päättyy: 1.8.2021

Työ alkaa: 1.9.2021

Teemme sähköisestä liikkumisesta totta

Yli 10 000 sähköautoa liikenteessä, yli 10 000 Plugit Finlandin hallinnoimaa laturia, yli 10 000 sähköautoilijan näkökulmaa ja latauskokemusta. Plugit Finland on tehnyt töitä viimeiset 8 vuotta laitekehityksen, tuotteen sekä latausjärjestelmien parissa – löytääksemme parhaiten toimivat laitteet ja järjestelmät, jotka läpäisevät tekniset filtterimme. Tuotteen ja järjestelmän lisäksi palveluistamme on hioutumassa alan parhaita. Nyt on aika kertoa tästä kaikille.

Oletko valmis asettamaan sähköautoilijan lasit nenällesi ja katsomaan sähköistyvää liikennettä monen eri profiilin näkökulmasta? Haluatko olla mukana kertomassa palvelukokonaisuuksista, joiden ansioista sähköautoilijan latauskokemus sekä yritysten, taloyhtiöiden ja julkisten toimijoiden latausjärjestelmien hankintakokemus nousee nextille levelille?

Haemme markkinoinnin tiimimme kokoaikaista sisällöntuottajaa.

Työhösi sisältyy markkinointimateriaalien suunnittelua ja toteutusta, hakukonemarkkinointia sekä nettisivujemme päivittämistä. Lisäksi työpöydältäsi löytyy sisällöntuotantoa, kuten blogien ja asiakasreferenssien kirjoittamista sekä sosiaalisen median kanavien ylläpitoa.

Tärkeimmät työtehtäväsi sisältävät:

  • Sisältöjen tuottaminen uutiskirjeisiin, artikkeleihin ja oppaisiin.
  • Kampanjasisältöjen julkaiseminen kanaviimme ja päivittäminen.
  • Toimiminen osana markkinointitiimiämme, jossa pääset tuottamaan ja kehittämään markkinointisisältöjämme.
  • Osallistuminen sisäisiin kehitysprojekteihin.

Toivomme, että sinulla on kertynyt kokemusta 1-2 vuotta ”kädet savessa” -tekemisestä markkinoinnin parista. 

Kirjoitat sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Eduksi katsomme ruotsin kielen osaamisen.

Mikäli kiinnostuit, lähetä CV ja hakemus sähköpostitse osoitteeseen salla.vaittinen@plugit.fi

Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävänkuvasta, älä epäröi laittaa viestiä salla.vaittinen@plugit.fi tai soittamalla numeroon 0440950127. Minut saa parhaiten kiinni iltapäivisin klo 14 jälkeen.

Salla Vaittinen

Service Designer & Marketing

Työllistämme tällä hetkellä 50 henkilöä ja olemme voimakkaasti kasvava yritys, jonka liikevaihto vuonna 2020 oli noin 9 miljoonaa euroa. Suomessa toimimme valtakunnallisesti ja toimipisteemme sijaitsevat Tampereella, Porissa ja Espoossa.

Plugit Finland Oy on sähköisen liikkumisen innovatiivinen edelläkävijä ja korkean teknologian yritys. Olemme erikoistuneet sähköisten ajoneuvojen latausratkaisuihin ja näihin liittyviin palveluihin. Kokonaisratkaisumme sisältää laitetoimitusten lisäksi konsultointi-, kartoitus-, järjestelmäsuunnittelu-, asennus- ja rakentamispalvelut. Toimitamme ratkaisut asiakkaille avaimet käteen -periaatteella ja vastaamme niiden toimivuudesta koko elinkaaren ajan. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös älykkäät sovellukset latausjärjestelmien hallintaan sekä maksatukseen.

Jaa artikkeli:

Lue lisää

Ota yhteyttä!

Salla Vaittinen

Service Designer & Marketing Specialist

@salla.vaittinen

0440950127

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä

Soita meille

0207 350 330

Lähetä sähköpostia

asiakaspalvelu@plugit.fi

jätä yhteydenottopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.