Autoliikkeet lisäävät latauslaitevarusteluaan

Plugit on toimittanut ja asentanut tämän vuoden puolella mm. Volkswagenin liikkeisiin lisää sähköautojen latauslaitteita.
Muun muassa Volkswagen Center Airport on varustellut myymälänsä useilla sähköautojen latauslaitteilla. 
Muun muassa Volkswagen Center Airport on varustellut myymälänsä useilla sähköautojen latauslaitteilla. 

Ladattavien autojen lisääntyminen näkyy tällä hetkellä myös autokauppojen latauslaitevarusteluissa. Plugit on tämän vuoden puolella toimittanut ja asentanut muun muassa Volkswagenin Center Airportin ja Volkswagen Center Helsingin toimipisteisiin lisää latauslaitteita ladattavia autoja varten.

Autoliikkeissä on havaittu, että sähköautojen latauslaitteilla on oma perusteltu paikkansa muuallakin liikkeessä kuin vain esittelyautojen vieressä.

Latauslaitteita asennetaan paitsi liikkeen esittely- ja koeajoautoja varten, myös asiakkaiden autoja silmällä pitäen: huoltoon tai korjattavaksi autonsa tuovat asiakkaat odottavat autoa noutaessaan, että se luovutetaan heille ladattuna. Autoliikkeet haluavat tarjota asiakkailleen parasta palvelua ja tästä syystä yhä enemmän latauslaitteita asennetaan esimerkiksi juuri huollon ja korikorjaamon puolelle.

Ladattavia autoja löytyy myymälöistä myös käytettyjen autojen puolelta, ja myös täällä latauslaitteiden on havaittu olevan oleellinen osa myyntiprosessia.

Volkswagen on brändännyt latauslaitteet omaan tyyliinsä. 
Volkswagen on brändännyt latauslaitteet omaan tyyliinsä. 

Plugitilta ratkaisut kaikkiin myymälöihin

Plugilta on saatavissa kaikkiin autoliikkeisiin soveltuvat kokonaisratkaisut. Eri käyttötarkoitukseen soveltuvat laitteet ja niiden ominaisuudet käydään lävitse myymäläkohtaisesti ennen laitesuositusta.

Laitevalintaan vaikuttavia tekijöitä ovat mm. jälleenmyyjän edustamat ajoneuvomerkit, latauspaikan sijainti sekä myymälän pihan aukioloajat asiakkaille.

Kiinnostuitko myymälävarustelusta? - Ota meihin yhteyttä!Lue myös

Volkswagen Center Airport Vantaalla voi​ ladata Volkswagenin sähkökäyttöisiä ajoneuvoja.

Teholatausasema Volkswagen Center Airportiin Vantaalle

PlugIt oli mukana rakentamassa kohteeseen uutta teholatausasemaa. Latauslaitteeksi valittiin edistyksellinen ABB Terra CT 53.

Lue lisää

Lohjanportin Auton myymälässä koeajettavissa olevat ladattavat autot pidetään aina latauksessa. Lataamisen mallia näyttää automyyjä Juha Keskinen.

Autokauppojen latauslaitevarustelu hyvässä vauhdissa

Autokauppojen latauslaitevarustelu on saanut uutta tuulta purjeisiin vuodenvaihteen jälkeen.

Lue lisää

Plugitin toteuttamia kohteita

Plugit Finland Oy toimii laaja-alaisesti sähköisen liikenteen saralla. Olemme toimittaneet jo yli 1500 latauslaitetta eri käyttötarkoituksiin.

Lue lisää