PlugIt mukana Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeessa

PlugIt mukana lahjoittamassa Nissan Leaf -täyssähköautoa uudelle lastensairaalalle.
Täyssähköauto Nissan Leafin luovutustilaisuudessa PlugItia edusti toimitusjohtaja Anssi Laaksonen (kuvassa vasemmalla).
Täyssähköauto Nissan Leafin luovutustilaisuudessa PlugItia edusti toimitusjohtaja Anssi Laaksonen (kuvassa vasemmalla).


Me PlugItilla koemme, että lapset ovat tulevaisuus, joten haluamme olla mukana edistämässä heidän hyvinvointiaan. Uuden lastensairaalan rakennushanke on tärkeä projekti, jossa koemme tarpeelliseksi olla avustamassa hankkeen etenemisessä.

PlugIt osallistuu omalta osaltaan uuden lastensairaalan talkoisiin lahjoittammalla lastensairaalan käyttöön veloituksetta Nissan Leaf -täyssähköauton yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Mukana projektissa PlugItin lisäksi ovat Nissan, Secto Automotive ja Santander Consumer Finance. Uskomme, että uudesta täyssähköautosta on iloa ja hyötyä hankkeen edistymiselle.


PlugIt yhteistyökumppaneineen on mukana Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeessa.
PlugIt yhteistyökumppaneineen on mukana Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeessa.

Nissan Leaf - Näppärä täyssähköauto


  • Toimintamatka noin 200 kilometriä yhdellä latauksella
  • Akuston latautuminen 80%:iin asti noin 20 minuutissa teholatauksella


Nissan Leaf on lähes äänetön ja päästötön auto erityisesti taajama- ja kaupunkiolosuhteisiin. Ajokokemus Leafilla on erityisen miellyttävä sähköautoille ominaisen reippaan kiihtyvyyden, sekä ketteryytensä vuoksi. Leafilla taittuvat tarvittaessa myös pidemmätkin matkat toimintamatkan ollessa lähes 200 kilometriä.
Uusi Lastensairaala 2017

Helsingin Meilahteen on päätetty rakentaa uusi lastensairaala, joka korvaa Lastenklinikan ja Lastenlinnan huonokuntoiset ja tarkoitukseen sopimattomat tilat. Uudessa lastensairaalassa hoidetaan vaikeasti sairaita lapsia ympäri Suomen.

Uutta lastensairaalaa rahoitetaan yksityisellä rahoituksella lahjoituksina yrityksiltä ja yksityisiltä henkilöiltä. Varainhankinta aloitettiin helmikuussa 2013. Tavoite on ollut kerätä 30 miljoonaa euroa. Tavoite saavutettiin elokuussa 2014, mutta talkoot ja keräys jatkuvat, sillä keräykseen halutaan edelleen aktiivisesti osallistua. Jokainen lahjoitettu euro pienentää hankkeen lainarahoituksen tarvetta. Ilman lahjoituksia uuden lastensairaalan rakentaminen siirtyisi pitkälle tulevaisuuteen.

Lahjoitusten mahdollstamana Uusi Lastensairaala valmistuu vuoteen 2017 mennessä. Rakennustyöt on aloitettu elokuussa 2014.


Lisää Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeesta pääsee lukemana tästä linkistä.