PlugIt palvelee auton ostohetkestä lähtien

Auton ostohetkellä käynnistyvillä PlugIt-palveluilla asiakas, automyyjä ja automaahantuoja voivat varmistua, että lataaminen asiakkaan vakituisessa latauspisteessä on turvallisesta ja helppoa.

Plugit Finland Oy haluaa omalta osaltaa auttaa siinä, että oikea tieto sähköautojen lataamisesta päätyy myös ladattavan auton ostajille. Toimimme automyyjien tukena ja lisäksi asiakas voi kääntyä puoleemme kaikissa auton oikeaoppiseen lataamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Merkkikohtainen verkkopalvelu automyyjien tukena

PlugIt Finland Oy on tuottanut autoliikkeiden myyjien tueksi verkkopalvelun, josta löytyy kaikki sähköiseen liikkumiseen ja sähköautojen lataamiseen liittyvä tieto sekä keskeisimmät asiat.

Jälleenmyyjäliikkeiden henkilökunnan käytössä on myös automerkki- ja mallikohtainen verkkosovellus, josta löytyy oikeat palvelut ja lataustavat kuhunkin automalliin. Näiden palveluiden avulla voidaan varmistua siitä, että käyttöön suunnitellut tuotteet, palvelut ja lisälaitteet ovat aina turvallisia, laadukkaita ja helppoja käyttää.

Auton oston yhteydessä automyyjä neuvoo asiakasta auton lataamisessa. 
Auton oston yhteydessä automyyjä neuvoo asiakasta auton lataamisessa. 

Automyyjä perehdyttää lataamisessa

PlugIt on varustanut useat ladattavia pistokehybridejä ja sähköautoja myyvät liikkeet latauspisteillä. Lataamiseen liittyvä opastus ja koulutus tulisi saada aina autoliikkeessä auton luovutuksen yhteydessä. Opastuksessa tulisi käydä läpi kaikki kyseiseen automalliin soveltuvat lataustavat.

Lataustapakartoitus varmistaa turvallisen lataamisen

PlugIt tuottaa lähes kaikille pistokehybridejä ja sähköautoja maahantuoville yrityksille lataustapakartoituksen. Tällöin lataustapakartoitus on palvelu, joka sisältyy auton hintaan. Palvelu on kiinteistölle tehtävä katselmus, jolla selvitetään kiinteistön sähköjärjestelmän soveltuvuus sähköauton lataamiseen. Lataustapakartoituksen ensisijainen tavoite on varmistua vakituisen latauspaikan sähköturvallisuudesta. Lataustapakartoituksessa varmennetaan, että vakituinen latauspaikka täyttää niille Suomessa asetetut määräykset ja ohjeistukset. Lataustapakartoituksessa tehdään sähköteknisiä mittauksia ja aistinvaraisia havaintoja sekä annetaan lataamiseen liittyvää opastusta. Kartoituksen suorittaa aina sähköalan ammattilainen.

Ostaessasi ladattavaa pistokehybridiä tai sähköautoa myyjä tekee puolestasi tilauksen lataustapakartoitukseen. Sen jälkeen PlugItin asiakaspalvelu ottaa sinuun yhteyttä ja sopii kartoitusajankohdan.

Joko lataustapakartoituksen yhteydessä tai myöhemmin kartoituksen jälkeen voidaan kiinteistöön asentaa myös kiinteä kotilatauslaite. PlugItin kautta saa laadukkaat kotilatauslaitteet aina ammattitaidolla asennettuina.


Lue myös seuraavat artikkelit

Yleistä tietoa sähköautojen lataamisesta

Perustietoa ja ohjeita ladattavan ajoneuvon lataamiseen.

Lue lisää

Plugit Finland Oy yrityksenä

PlugIt tuottaa asiakkailleen innovatiivisilla palveluilla, tuotteilla ja tietojärjestelmillä sähköisen liikkumisen parhaat ratkaisut energiatehokkaasti.

Lue lisää