Lataustapahtumien käyttäjäkohtainen seuranta ja käyttöoikeuksien hallinta

Plugitin taustajärjestelmän avulla latausoikeuden omaavien henkilöiden lataushistoria on helppo todentaa. Ominaisuus on hyödyllinen esimerkiksi yrityksissä, joissa on autoetu.
Plugitin raportointijärjestelmän henkilöraportointisivulta näkee muun muassa käyttäjän lataamat kilometrit ja latausten kustannukset. 
Plugitin raportointijärjestelmän henkilöraportointisivulta näkee muun muassa käyttäjän lataamat kilometrit ja latausten kustannukset. 

Yksi osa Plugitin tarjoamaa raportointipalvelua on henkilöraportointi. Henkilökohtaisesta raportista on katsottavissa käyttäjän

  • lataamat kilometrit
  • lataama kokonaisenergia
  • vähentämät CO2-päästöt
  • latausten kokonaiskustannus
  • latausten keskimääräinen kustannus
  • latausten lukumäärä

Lisäksi uutena ominaisuutena on piakkoin tulossa säästövertailu, joka indikoi sähköauton lataamisen tuoman euromääräisen säästön verrattuna polttomoottoriautoiluun.

Työnantaja saa todennettua lataamisen

Henkilöraportointisivun avulla esimerkiksi työnantaja voi todentaa, että autoedun omaavat työntekijät todella lataavat ladattavia autojaan. Raportoinnin avulla yritykset voivat kannustaa työntekijöitään lataamaan autojaan, mikäli tässä huomataan puutteita.

Työntekijä voi seurata latauskäyttäytymistään

Myös ladattavilla autoilla ajavien työntekijöiden on mahdollista seurata omaa latauskäyttäytymistään ja -historiaansa järjestelmään kytketyissä latauspisteissä.

Käyttöoikeuksien hallinta

Taustajärjestelmän avulla yrityksen latauspisteelle voidaan määrittää tietty käyttäjäryhmä, jolle lataaminen on sallittua. Sallitut käyttäjät saavat aloitettua lataamisen tunnistautumalla esimerkiksi RFID-tagin avulla. Raportointijärjestelmä kerää tunnistumisen avulla tietoa käyttäjäryhmän latauksista.

Käyttäjäryhmien määrittelyn avulla voidaan myös estää luvaton lataaminen latauspisteiltä.

Sinunkin latausjärjestelmääsi raportointi mukaan?

Ota yhteyttä Plugitin myyntitiimiin myynti@plugit.fi tai jätä yhteydenottopyyntö.

Yhteydenottopyyntö >>Lue myös

Plugitin raportointijärjestelmä kertoo yrityksille muun muassa niiden latauspisteiden käyttöasteen ja lataamisesta aiheutuneet kustannukset.

Plugitin raportointijärjestelmä tuo latausdatan yritysten ulottuville

Plugitin raportointijärjestelmän avulla latauspalveluita tarjoavien yritysten on helppo todentaa muun muassa latauspisteidensä käyttöaste sekä lataamisesta aiheutuneet kustannukset.

Lue lisää

Latauspisteen käyttöasteen seuranta

Latauspisteiden käyttöasteen seurata käy helposti Plugitin raportointijärjestelmästä.

Lue lisää