Plugitin uutiskirje 3/2017


Schneider Electricin latauslaitteet tarjouksessa alk. 890 €

Schneider Electricin laadukkaat ja tyylikkäät latauslaitteet 30 % alennuksella! Tarjoukset voimassa maanantaihin 17.4. asti. Tutustu ja tilaa!

Lue lisää


Case: Original Sokos Hotel Ilveksessä voi nyt ladata sähköauton

Original Sokos Hotel Ilveksessä haluttiin tarjota laadukasta latauspalvelua hotelliasiakkaille – Plugit toimitti ja asensi hotelliin sähköauton latauslaitteen.

Lue lisää


Plugit neuvoo sähköauton lataamisessa

Plugit palvelee kaikkia sähköautoilijoita sekä sähköautojen latauspalveluiden tarjoamisesta kiinnostuneita. Tavoitat meidät sinulle sopivasta kanavasta silloin, kun sinulle sopii. Ole meihin yhteydessä, jos sähköauton lataaminen askarruttaa – vastaamme sinulle nopeasti ja täsmällisesti.

Lue lisää


Uusia tekijöitä Plugitissa

Hotellialalta sähköautoilun maailmaan

Plugitin myyntitiimi on vahvistunut kovan luokan osaajalla, kun hotellialalla mittavan uran tehnyt Esko Paalasmaa on aloittanut Senior Advisorin roolissa.

Lue lisää

Veho Mercedes-Benzin syntymäpäivillä Plugitin oli edustamassa uusi työntekijä Otto Kahra. 

Edustustehtävissä Veho Mercedes-Benz Airportissa

Vantaalla sijaitseva Veho Mercedes-Benz Airport vietti maaliskuussa 1-vuotisjuhliaan. Mukana tapahtumassa oli myös Plugit ja uusi Key Account Managerimme Otto Kahra.

Lue lisää


Plugitin raportointijärjestelmän henkilöraportointisivulta näkee muun muassa käyttäjän lataamat kilometrit ja latausten kustannukset. 

Lataustapahtumien käyttäjäkohtainen seuranta ja käyttöoikeuksien hallinta

Plugitin taustajärjestelmän avulla latausoikeuden omaavien henkilöiden lataushistoria on helppo todentaa. Ominaisuus on hyödyllinen esimerkiksi yrityksissä, joissa on autoetu.

Lue lisää


Kauppakeskus Ideapark, Lempäälä

Uudet sähköauton latauspisteet

Plugit toimittaa ja asentaa sähköautojen latauspisteitä jatkuvasti ympäri Suomen. Katso uusimmat latauspisteet, joissa Plugit on ollut mukana!

Lue lisää