Chago Pro EVF200 -latauslaitteet

Kaksipuoleiset Chago Pro EVF200 -latauslaiteet mahdollistavat max. 3 x 32A (22kW) latauksen molemmista pistokkeista. Laitteen Type 2 -rasia soveltuu kaikkien markkinoilta löytyvien ladattavien ajoneuvojen lataamisen ajoneuvon omalla latauskaapelilla.

Laite on suunniteltu vaativiin olosuhteisiin ja valmistusmateriaalina on käytetty korkealaatuista ruostumatonta terästä sekä alumiinia. Erityistä huomiota on lisäksi kiinnitetty ylläpitokustannusten minimointiin monipuolisen anturoinnin sekä mittaustoiminnallisuuksien muodossa. Laite sisältää edistyksellisiä toiminnallisuuksia, esim. latauskaapeli voidaan irrottaa ilman erillistä tunnistautumista (määriteltävissä).

Pitkä elinkaari ja edulliset operointikulut

Chago EVF200 -latauslaite on suunniteltu vaativiin olosuhteisiin ja valmistusmateriaalina on käytetty korkealaatuista ruostumatonta terästä sekä alumiinia. Erityistä huomiota on lisäksi kiinnitetty laitteen asennettavuuteen sekä ylläpitokustannusten optimointiin monipuolisen anturoinnin sekä mittaustoiminnallisuuksien muodossa.

Latauslaitteesta on tarjolla neljä eri mallia, joiden ominaisuudet poikkevat hieman toisistaan. Kaikki-mallit ovat varustettu Mode 3 Type 2 -pistorasioilla, kolmivaiheisella pääsulakkeella, tyypin A -vikavirtasuojalla´, RDIF-/NFC-lukijalla sekä DC-vikavirtojen tunnistuksella.

Oikea latauslaiteen tyyppi valitaan käyttökohteen ja -tarkoituksen peruseella.

EVF200-BS

  • Perusmallin varustelu, verkkoliityntä Ethernet-kaapelilla

EVF200-BSA

  • Perusmallin varustelun lisäksi laitteesta löytyy 3G-modeemi.

EVF200-BSAC

  • Perusmallin varustelun lisäksi laitteesta löytyy 3G-modeemi sekä MID-energiamittaus

EVF200-BSACD

  • Perusmallin varustelun lisäksi laitteesta löytyy 3G-modeemi, MID-energiamittaus sekä ylijännitesuojaus.
Chago EVF200 -latauslaite
Chago EVF200 -latauslaite

Latauslaitteiden brändäys

Latauslaitteen brändäys toivotusti on toteutettavissa helposti Plugit Finland Oy:n toimesta.

Neste K-Liikenneasema, Teiskontie, Tampere
Neste K-Liikenneasema, Teiskontie, Tampere