Delta Motor Group Oy ja PlugIt Finland Oy yhteistyöhön ladattavien ajoneuvojen latauspalveluista

PlugIt Finland Oy ja Delta Motor Group Oy yhteistyöhön
PlugIt Finland Oy ja Delta Motor Group Oy yhteistyöhön
​Delta Motor Group Oy ja PlugIt Finland Oy ovat sopineet yhteistyöstä ladattavien ajoneuvojen latauspalveluiden tuottamisessa. Yhteistyö käsittää Delta Motor Group Oy:n maahantuomien ladattavien Mitsubishi ajoneuvojen latauslaitepalveluihin liittyvien toimintojen keskittämistä PlugIt Finland Oy:lle.

PlugIt Finland Oy tuottaa Delta Motor Group Oy:lle ladattavien ajoneuvojen lataustapakatselmoinnin, jolla varmistetaan myydyn ajoneuvon asianmukainen lataaminen kuluttajan kotona. Oleellisena osana ladattavien ajoneuvojen turvallista käyttöä on laadukkaan latauslaitteen käyttäminen osana päivittäisiä rutiineja. PlugIt Finland tuottaa Delta Motor Groupille lataamiseen liittyvät palvelut, sisältäen lataustapakatselmukset, suunnittelupalvelut, latauslaitehankinnat ja asennus ja ylläpitopalvelut.
PlugIt Finland on myös tuottanut Mitsubishin kanssa yhteistyössä ensimmäisenä lataustapaesitteen, jossa lataamiseen liittyvistä asioista kerrotaan kuluttajalähtöisesti. Lataustapaesite on ladattavissa tästä osoitteesta.

”Delta Motor Group Oy:n päämääränä yhteistyössä PlugIt Finland Oy:n kanssa on tarjota kuluttajille mahdollisimman kattava kuva ladattavan ajoneuvon käytöstä. Asiaan liittyy vielä aivan liikaa ennakkoluuloja, joita haluamme käytännön tiedon lisäämisellä vähentää. Ladattava hybridi on hämmästyttävän mukava ja erittäin ympäristöystävällinen vaihtoehto moneen autoilun tarpeeseen” kertoo Delta Motor Groupin johtaja Nicklas Fuchs.

”Yhteistyömme Delta Motor Group Oy:n kanssa mahdollistaa kuluttajille suunnattujen latauspalveluiden tuottamisen kustannustehokkaasti ja asiantuntevasti. Lataustapakatselmuksemme avulla Mitsubishin ladattavan ajoneuvon hankkija saa varmuuden oman kotinsa lataamisen turvallisuudesta ja helppokäyttöisyydestä. Delta Motor Group kykenee seuraamaan reaaliajassa asiantuntijoidemme työskentelyä kun käytämme kehittämäämme ainutlaatuista tarkastussovellusta innovatiivisen palvelukonseptimme yhteydessä. ”Kun huoltoasemat siirtyvät kuluttajan omaan autotalliin ja autoa tankataan oman kiinteistön tai taloyhtiön sähköverkosta, käyttäjäystävällisyyden, turvallisuuden ja energianhallinnan tulee nousta aivan uudelle tasolle”, kertoo PlugIt Finland Oy:n toimitusjohtaja Anssi Laaksonen.

”Mitsubishi panostaa todella voimakkaasti ympäristöystävällisempään autoilun ja haluaa olla kehityksen kärjessä sähköautoissa ja ladattavissa hybrideissä. Valitettavasti täyssähköautojen maailmanlaajuinen myyntikehitys on jäänyt käytännössä kaikilla valmistajilla odotettua vaisummaksi, mutta ladattavien hybridien osalta näkymät ovat todella valoisat. Mitsubishin Outlander PHEV:n valmistusmäärä on tuplattu alkuperäiseen tehtaan myyntiarvioon nähden ja maailmanlaajuinen kysyntä on todella vahvaa. Rajallisen saatavuuden vuoksi Outlander PHEV:n asiakastoimitukset pääsevät alkamaan vuonna 2013 Suomen lisäksi ainoastaan Ruotsissa, Sveitsissä ja Hollannissa. On mahtavaa saada uutuustuote ensimmäisten joukossa juuri Suomeen. Tämä kuvastaa tehtaan vahvaa uskoa menestykseen juuri meidän markkinassa ja olosuhteissa.” – Nicklas Fuchs

Asemansa Suomessa vakiinnuttaneen, vuonna 1937 perustetun Delta Motor Group Oy:n liiketoiminta kattaa Mitsubishi- ja Kia-autojen ja alkuperäisvaraosien maahantuonnin. Yhtiöön on keskitetty myös konsernin tukitoiminnot, kuten esimerkiksi talous- ja henkilöstöhallinto, logistiikka, tietohallinto ja viestintä. Delta toi Kian, yhden Euroopan nopeimmin kasvavista automerkeistä, Suomeen vuonna 2004. Delta aloitti Mitsubishin maahantuonnin vuonna 2011 ja onnistui kasvattamaan merkin markkinaosuutta ensimmäisenä myyntivuonna 62 %. Delta Motor Group Oy työllistää yhteensä noin 90 työntekijää ja konsernin omistaa brittiläinen pääomasijoitusyhtiö Delta Auto Group Ltd. Delta-konserniin kuuluu täyden palvelun autoliikeketju Delta Auto.
Plugit Finland Oy on vuonna 2012 perustettu, sähköisen liikenteen latausinfrastruktuuriin erikoistunut palveluyritys, jonka taustalta löytyy maamme mittakaavassa merkittävästi alan osaamista. Plugit Finland Oy on riippumaton sekä innovatiivinen toimija joka osaa myös toteuttaa suunnitelmansa.

Lisätietoja

Delta Motor Group
Nicklas Fuchs
Johtaja, Mitsubishi
040-3426236

PlugIt Finland Oy
Anssi Laaksonen
Toimitusjohtaja
040-8412056