PlugIt Finland Oy ja Secto Automotive Oy yhteistyöhön sähköautopalveluiden tuottamisessa

​PlugIt Finland Oy ja Secto Leasing ovat sopineet yhteistyöstä ladattavien ajoneuvojen latauspalvelun tuottamisessa. Yhteistyöllä tuotetaan asiakkaalle helppo ja kustannustehokas tapa siirtyä ladattavien ajoneuvojen käyttäjäksi.

Oleellisena osana ladattavien ajoneuvojen turvallista käyttöä on laadukkaan latauslaitteen käyttäminen osana päivittäisiä rutiineja. PlugIt Finland Oy tuottaa latausratkaisut Secton asiakkaille sisältäen latauslaitteen, latauslaitteen asennuksen ja vuosittaisen latauslaitteen huollon ja ylläpidon. Tarvittaessa latauslaitteen yhteyteen tuotetaan myös energianmittaus. PlugIt! latauspalvelu laskutetaan asiakkaalta Secton toimesta lisäpalveluna, kuten mm. vakuutusmaksut.
PlugIt Finland Oy:n latauslaitepalvelut tarjotaan kuukausipohjaisella laskutusmallilla, jotka liitetään osaksi Secto Automotiven sähköautopalvelua. PlugIt Finland Oy vastaa asiakkaalle tuotetuista latauslaitepalveluista. Latauslaitteen kulut liitetään osaksi leasing-auton kuukausimaksua jolloin kustannusten seuranta on työnantajalle helppoa ja latauslaitetta ei ole tarvetta ostaa.

”Secton tahtotilana on yhteistyössä PlugIt Finland Oy:n kanssa kehittää ja laajentaa omaa sähköisen liikenteen palveluliiketoimintaansa tuomalla markkinoille uusia liitännäispalveluita osana omaa perusliiketoimintaansa. Yhteistyömme PlugIt Finlandin kanssa tuo Sectolle luotettavan, innovatiivisen ja asiantuntevan kumppanin latauslaitepalveluiden tuottajaksi, tähdätessämme markkinajohtajaksi ladattavien ajoneuvojen leasing-palveluiden tuottajana”, kertoo Secto Automotive Oy:n Kalle Kare.

”Yhteistyömme Secto Automotive Oy:n kanssa luo ladattavien ajoneuvojen markkinoille uuden innovatiivisen palvelukonseptin. Poistamme yhdessä yhden suuren esteen ladattavien ajoneuvojen yleistymiseksi. Enää ei työsuhdeautoilijan tarvitse miettiä, miten lataaminen kotona ja töissä voidaan suorittaa osana auton päivittäisiä rutiineja. PlugIt! latauspalvelu on strategisesti tärkeä palvelukonseptimme ja se on otettu markkinoilla vastaan positiivisesti”, kertoo PlugIt Finland Oy:n toimitusjohtaja Anssi Laaksonen.

Secto Automotive Oy
Kalle Kare, 040-9000196

PlugIt Finland Oy
Anssi Laaksonen, 040-8412056