fb

Realia

Yhä useammin taloyhtiöissä päädytään älykkäisiin latauslaitteisiin ja näiden muodostamaan latausjärjestelmään. Turvallisen latauslaitteen ominaisuudet sekä älykkäät kuormanhallintaratkaisut ovat luotettavan ja turvallisen latausratkaisun kulmakivet.

Plugit Finland Oy

Plugit Finland Oy on sähköisen liikkumisen innovatiivinen edelläkävijä ja korkean teknologian yritys. Olemme erikoistuneet sähköisten ajoneuvojen latausratkaisuihin ja näihin liittyviin palveluihin. Kokonaisratkaisumme sisältää laitetoimitusten lisäksi konsultointi-, kartoitus-, järjestelmäsuunnittelu-, asennus- ja rakentamispalvelut. Toimitamme ratkaisut asiakkaille avaimet käteen -periaatteella ja vastaamme niiden toimivuudesta koko elinkaaren ajan. Plugitin tuotevalikoimaan kuuluvat myös älykkäät sovellukset latausjärjestelmien hallintaan sekä maksatukseen.

Kartoitus tai katselmus

Kartoituksessa selvitetään lataustarpeet, kohteen sähkötekniset resurssit ja eri toteutustavat. Katselmus antaa tarvittavat lähtötiedot hankkeen aloitamiselle.

Tarjous

Taloyhtiölle yhteenveto, toteutus suositus sekä kustannuslaskelma. Plugit toimii yhtiön asiantuntijakumppanina eri ratkaisuja vertailtaessa.

Päätös ja toteutus

Kun osapuolten vastuut ja muut hallinnolliset tekijät ovat kunnossa, tehdään toteutuksesta päätös. Plugit toimitaa järjestelmän asennettuna avaimet käteen -mallilla tai sitten osatoimituksena.

Ylläpito

Plugitin palvelupakettiin kuuluu latauspisteiden älykäs hallinta, tapahtumien kohdistaminen sekä energiakustannusten laskuttaminen. Plugit tekee tarvittavat tilitykset taloyhtiölle.

Käytön tuki ja takuu

Kaikilla laitteilla on on-site -takuu. Älykkään järjestelmän etähallinta mahdollistaa ongelmatilanteissa 24/7 palveluiden tuottamisen. Tarjoamme laadukasta ja katkeamatonta latauspalvelua.

Erilaisten asetusten, direktiivien, termien ja toimijoiden viidakossa sähköautot ja niiden lataaminen saattaa vaikuttaa monimutkaiselta yhtälöltä. Kokosimme helpon neljän kohdan oppaan taloyhtiöiden latauspistehankintoja ajatellen.

 

Lataa opas: SÄHKÖAUTOJEN LATAUS TALOYHTIÖSSÄ

Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Yhteydenottopyyntö

Realia Isännöinnin ja Realia Managementin asiakkaille tarjottavat asiantuntijapalvelut tilataan jättämällä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella.

 

Kaikissa sähköauton lataamiseen liittyvissä asioissa Teitä palvelee asiakaspalvelunumero
0207 350 330 (0,088 €/min)

daniel azoulay
  • DANIEL AZOULAY

  • Sales Manager
  • daniel.azoulay@plugit.fi
  • +358 50 344 9857

Yhtiön tiedot

Yhteyshenkilön tiedot

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä

SOITA MEILLE

0207 350 330

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

Asiani koskee*
Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.