fb

Tilapäislatauskaapeli 7,5m

alk. 639,00 

Poista
Tuotetunnus (SKU): N/A Osasto:

Latauspistokkeeseen integroitu valo auttaa löytämään kohteen pimeässä ja integroidut monipuoliset turvaominaisuudet tekevät lataamisesta helppoa ja turvallista.

Latausvirta valittavissa kosketusnäytöllisestä latauspistokkeesta välillä 6-16A (1,3-3,6kW).
HUOM: Seskon suositus kotitalouspistorasiasta lataamiseen käytettävästä maksimivirrasta on 8A.

Latausvirtaa valittaessa on varmistuttava pistorasian kunnosta, sopivuudesta ja kestävyydestä pitkäaikaiseen kuormitukseen valitulla virralla.

Tilapäislatauskaapelissa on

 • Schuko-pistotulpan lämpötilaseuranta, joka katkaisee latauksen lämpötilan noustessa
 • Vikavirtasuojaus joka suojaa autoa sekä laitetta
 • Releiden koskettimien kiinnihitsautumisen seuranta.

Plugitin kaikki latauskaapelit ovat autonvalmistajien testaamia ja hyväksymiä. Plugitin latauskaapeleilla lataat autosi helposti ja turvallisesti.

HUOM: Tilapäislatauskaapeli on tarkoitettu auton tilapäiseen lataamiseen kotitalouspistorasiasta. Jatkuvaan lataukseen suositellaan käytettäväksi tähän tarkoitukseen valmistettuja latauslaitteita ja -kaapeleita.

Kaapelin tyyppi

Type 1, Type 2

Sähköauton latauslaite rahoituksella

Sähköauton latauslaitteen voi nyt hankkia joustavasti Santander-rahoituksella.

 

Santander ostorahoitus

Santanderin Easy on kortiton ostorahoitustuote, jolla voit hankkia sinulle sopivalla kuukausierällä ostokset aina 3000 euroon asti. Santander Easy antaa sinulle mahdollisuuden jaksottaa kulujasi pilkkomalla suurempi kertaostos pienempiin eriin. Kiinteän koron ja kuukausierän ansiosta tiedät aina etukäteen, mitä hankinnastasi maksat. Voit rahoittaa hankintasi joko kokonaan tai vain osan siitä.

Tämä on Santander Easy -rahoitus:
 • Kortiton rahoitustuote
 • Ei vakuuksia eikä takaajia
 • Lainasumma 300 € – 3000 €
 • Avausmaksu 0 €
 • Kiinteä korko
 • Maksuaikaa jopa 5 vuotta
 • Laskutus kuukausittain tasaerissä
 • Lainan voi maksaa takaisin aikaisemmin ilman lisäkuluja
Luottopäätöksen hakeminen

Luottopäätöstä haetaan valitsemalla ostosumma viereisestä taulukosta. Sivu avautuu uuteen selainikkunaan palvelutarjoajan sivustolle. Tunnistautumista varten tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Hakemus on todella nopea täyttää, sillä Santander Easy-hakemuksella valitset vain haluamasi kuukausierän ja laina-ajan sekä täytät tarvittavat yhteystiedot ja kuukausitulosi. Luottopäätöksen saat aina heti ja pystyt myös allekirjoittamaan sopimuksen sähköisesti!

Ennakkopäätös kannattaa aina hakea tarpeeksi suurelle summalle, jotta se kattaa hankintasi koko hinnan. Lopullinen lainasumma vahvistetaan myyjäliikkeen toimesta toteutuneen kauppasumman mukaisesti. Ennakkohakemus ei sido mihinkään tai edellytä ostamista.

2 VUODEN ONSITE-TAKUU

Myönnämme kaikkiin verkkokaupastamme ostettuihin ja meidän asentamiin latauslaitteisiin kahden (2) vuoden onsite-takuun. Jos laitteessi vioittuu takuuaikana ja takuun alaisesta syystä, niin tulemme vaihtamaan sen uuteen!

Ota yhteyttä

SOITA MEILLE

0207 350 330

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.